OVER BUTTERSLIDES POWERPOINT PRESENTATIE DESIGN

Powerpoint templates

Butterslides Powerpoint Presentatie Design. Eigenlijk zegt dit het -bijna- allemaal. Een Powerpoint presentatie design. Een Powerpoint template design. Keynotes. Keynote templates. Prezi. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Elke presentatie is anders. Elk bedrijf is anders. Elke persoon is anders. Gelukkig maar… Zo ook onze designs. Een Powerpoint template is nog vatbaar voor een duidelijk kader. Maar toch moet elke werknemer ermee kunnen werken en willen werken. Het design van de template, zowel in Keynote als Powerpoint, is steeds afgestemd op de geldende corporate identity guidelines. De verschillende typeslides en de manier waarop deze zijn opgebouwd durven wel eens te verschillen. Binnen dat Powerpoint template design, stemmen we steeds concreet de verwachtingen af met de klant. We zorgen ervoor dat iedereen die ermee moet werken de weg van de minste weerstand bewandelt.

Dit om zo min mogelijk af te wijken van de normen. Want, u beseft ook, een Powerpoint presentatie is misschien wel het meest bekeken visitekaartje van een bedrijf.

Powerpoint show decks

Naast de templates zorgen we ook voor een Powerpoint presentatie design. We noemen ze ‘show decks’, die eerder ad hoc ontwikkeld worden voor seminaries, TED Talks, evenementen, etc… Binnen dat kader gaan we steeds op zoek naar het juiste verhaal, de juiste boodschap. En dit in functie van de doelgroep en het doel van de presentatie. We adviseren in de scripting, storytelling, design etc… Steeds met een kritisch oog, ook voor de bestaande materialen. Hieruit volgt dan logischerwijze een volledig afgewerkt Powerpoint presentatie design.

Buiten dit Powerpoint Presentatie Design, resten het Keynote presentatie design en Prezi design, die in verhouding minder gebruikt worden. Keynote doen we graag, niet zo veel, maar graag. En goed. Prezi adviseren we enkel in functie van het verhaal, de doelgroep en de locatie waar gepresenteerd wordt. Enkele jaren hebben we de Prezi Design Award gewonnen. Wat ons een stevige basis lijkt om te pretenderen dat we er onze weg in kennen. Zowel Powerpoint als Prezi hebben hun verdiensten, maar er is een duidelijke tussen beide te trekken. Die we dan ook altijd duidelijk maken aan de klant.

‘Butterslides’ vraagt u?

Butterslides Powerpoint Presentatie design. Wat een naam zegt u. Als het stukje dat we er voor SEO redenen erbij gekleefd hebben, laten vallen, dan blijft enkel ‘Butterslides’ over. ‘Butterslides ‘is een samentrekking van ‘Butterfly’ en ‘Slides’. Het eerste refereert naar de Chaos Theorie die -kortweg- stelt dat kleine zaken een grote impact hebben. ‘If a butterfly flaps its wings in Brazil…’. U kent hem wel. De ‘Slides’ liggen voor de hand.

Uiteraard, bij vragen, steeds welkom!

Let’s talk

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Heeft u een vraag, bedenking, een concreet project of gewoon zin om eens over presentaties te praten. Neem gerust contact met ons op.

LET’S TALK