powerpoint template ontwerp voor D'Ieteren

powerpoint template

CONTEXT

D’Ieteren, de invoerder van bekende automerken als Volkswagen, Audi, Porsche, e.a. zat in het midden van een rebranding. Op basis van een eerste aanzet van het agency én een uitgebreide featurelijst, moest een aangename powerpoint template ontworpen worden. Deze template moest bovendien verschillende kleurenthema’s bevatten om de huisstijl te volgen.

AANPAK

Ook hier was het verhaal wat complexer dan anders. Niet naar inhoud, wel naar opzet van de template. De dynamiek binnen het kleurenpallet moest behouden blijven op basis van designs van de website. De optie was om verschillende masters met eigen kleurenthema’s op te zetten. Wat zowel het gebruiksgemak verhoogde als de verankering met de nieuwe corporate identity.

VLOT EN DUURZAAM

D’Ieteren beoogt een vlotte en duurzame mobiliteit. Met deze template beoogt Butterslides een vlotte en duurzame tool om de communicatie van D’Ieteren te ondersteunen. Net zoals de andere communicatiedragers, zijn de powerpoint presentaties ook een visitekaartje. Vlot te gebruiken en duurzaam. En bovendien, mooi.