corporate presentatie voor Graydon

corporate presentatie

CONTEXT

Graydon gelooft in de kracht van bedrijfsinformatie. In de context van de twee lockdowns en de daarmee gepaarde overheidssteun, was die informatie welkom. Graydon zocht een corporate presentatie die een duidelijk overzicht gaf van alle diensten die ze bieden. En dit in een format die makkelijk navigeerbaar was en de best mogelijke ondersteuning gaf aan de sales teams.

AANPAK

Complexiteit helder krijgen is waar Butterslides sterk in is. Graydon had niet enkel een groot aantal verschillende presentaties, maar ook een heel breed speelveld in doelgroepen. Eerste zaak was om alle informatie te structureren en uitfilteren wat overbodig was. Ten tweede was de informatie zo complex voorgesteld dat je door het bos de bomen niet meer zag.

CONNECTING THE DOTS

Meteen ook de titel van de presentatie. Aan dit concept werden de complexe zaken opgehangen. Zowel qua structuur als design is dit de basis geworden van een helder en duidelijk verhaal. De presentatie werd ook licht doorgeanimeerd om te veel informatie op 1 slide te vermijden. Het resultaat: Graydon kon haar verhaal doen naar bedrijven, banken, overheden en rechtbanken. En dit op een mooie en duidelijke manier.